Handlekurv

..er tom!

Produsenter
Facebook

Om oss

Heisann :-)

Du har nå kommet inn i nettbutikken til Fønix på Fisketorget i Halden.

Fønix er en retro/livsstilsbutikk som fører klær, sko, vesker og tilbehør til Rockabilly, Ræggære, 50-talls miljøer. Vi har avdelinger til både kvinner, menn og barn. Vi har kjoler og strutteskjørt/petticoats som gir damene den perfekte feminine "looken". Bowlerskjorter og myggjagere som er et must for gutta som skal på Rockabillykonsert eller "garasjeskjorter" for de som bare skal ut å cruise med finbilen eller ut å rægge med ræggærbilen. Junior skal selvfølgelig se lik ut som far, så vi har "miniklær" til små gutter. Så er det opplagt at de små frøknene også skal kles opp for å matche familien (og bilen) så du finner kjoler, skjørt, cardigans i små str. hos oss.

Videre har vi bøker, musikk, dvd, metallskilt, leker, gåbiler, tråbiler etc.

Merker vi fører - Bettie Page - Stop Stairing - Daisy Dapper - Miss Candyfloss - Emmy - Lindy Bop - Hell Bunny - Collectif - Voodoo Vixen - Lucky 13 - Hotrod Hellcat - Steady - Rockefella - Rockabilly Kids - Sourpuss - Lola Ramona - Underground - T-U-K - Stetson - Cruising USA - Miss Fortune 

Fønix ble etablert i 1999, vi har en fysisk butikk i byen, hvor du er hjertlig velkommen til å stikke innom.

Hver onsdag hele sommeren (mai-september) arrangres Fønix Cruise Night på Fisketorget, torget er fult av amerikanske biler og motorsykler. Da har butikken åpent omtrent så lenge som det er folk på torget, som regel til 22-23......! 

Er det noe du leter etter og ikke finner, ikke nøl med å ta kontakt, vi har varer i butikken i Halden som ikke ligger i nettbutikken. Er det noe vi ikke har er det muligheter til at vi kan skaffe det.  

Følg oss på Facebook: Fønix på Fisketorget

 

Kontakt oss gjerne på e-post fonix@nostalgia.no

 

Butikken på Fisketorget i Halden har følgende åpningstider fra juli 2017

Mandag - 12-18

Tirsdag - 12-18

Onsdag - 12-21

Torsdag - 12-18

Fredag -  12-18

Lørdag - 11-16